NouSol

NouSol és una associació sense ànim de lucre, constituïda al 2008, de solidaritat internacional, independent i participativa.

NouSol ONG treballa a nivell internacional en projectes de cooperació internacional i d’ajuda humanitària treballant en xarxa amb associacions locals i organismes estatals per el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

NouSol Films realitza tot tipus de productes audiovisuals per desenvolupar programes de sensibilització per tal de crear debat social, aconseguir incidència política i mobilització social. En la realització de projectes audiovisuals fem partícips als protagonistes com una eina de formació i apoderament. També serviran per apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que realitzen associacions locals d’arreu del món.

NouSol Trips organitza Camps de Treball voluntari i social com també Viatges culturals, socials i educatius per tal d’apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que realitzen associacions locals d’arreu del món. Voluntariat i Turisme responsable, sense ànim de lucre i que reverteix en col·lectius locals que treballen per la millora de la comunitat.

Associació Socioeducativa NouSol treballa de forma local a Catalunya en programes socioeducatius per la inclusió i el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.