Fundació Resilis

 

La Fundació Resilis, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, amb el número 2336, es constitueix, sense ànim de lucre, el 8 de novembre de 2006 a partir de la voluntat de la Fundació Plataforma Educativa. El nostre objectiu principal és la gestió i el desenvolupament de projectes, programes o serveis d’atenció a infants i joves en situació d’exclusió, risc o greus dificultats. La nostra missió, visió i valors, així com la nostra participació en xarxes s’orienten a la consecusió d’aquest objectiu.

logo-entitat-resilis-350x200px

Pren el seu nom del concepte resiliència, terme procedent de la física i adaptat a les ciències socials que fa referència a la capacitat d’un individu a desenvolupar-se de manera òptima, malgrat la presència d’esdeveniments desestabilitzadors i condicions de vida difícils. A partir d’aquesta definició prèvia la nostra fundació vol estimular les capacitats resilients de la població que atén, sense oblidar el caràcter protagonista de cada individu en la seva història i en el seu camí cap a una vida autònoma i plena.

Des de l’inici Resilis ha assumit la gestió directa dels projectes, centres i serveis adreçats en aquest col·lectiu que li ha delegat la Fundació Plataforma Educativa. A través d’aquest relleu es recull també el testimoni de més de 15 anys d’experiència en el sector i que es tradueix en un capital de coneixement important per la Fundació.