Benvinguts al punt de voluntariat de Salt 

El punt de voluntariat ha nascut amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana, la cohesió social i la convivència intercultural mitjançant la tasca voluntària i millorar la imatge pública de Salt promovent l'exercici i el reconeixement de la tasca de voluntariat. 

Pretén fer un enfocament integral i articulat entre l’Ajuntament de Salt, les associacions ciutadanes ja existents, les entitats socials amb voluntariat i la ciutadania del municipi, atenent a les necessitats socials detectades des del territori, desenvolupant actuacions concretes que reverteixen en la millora de la participació, coresponsabilitat i convivència de Salt. 

 

El voluntariat fa possible i viable la millora del conjunt de Salt a tres nivells:

 

·      La xarxa social, la cohesió i la convivència intercultural en tant en quant les persones voluntàries entren en relació entre elles i amb les persones a les que atenen, en un marc de reciprocitat i solidaritat.

·      Les entitats socials i els dispositius tècnics milloren el seu impacte i l’abast de les seves actuacions gràcies a l’acció voluntària.

·      El conjunt de la ciutadania esdevé un agent de transformació social i millora del seu entorn, reforçant la identitat saltenca i la pertinença vers el municipi.

 

El Punt de Suport al Voluntariat de Salt esdevé un mitjà pel qual s’impacta en aquests nivells, de forma articulada amb d’altres iniciatives comunitàries, prioritats socials i plans locals que s’estan desenvolupant en el municipi.


Les activitats que desenvoluparà el Punt d’Atenció al Voluntariat de Salt es dirigeixen a dos agents principals: la ciutadania i les entitats socials.

Si vols fer voluntariat, contacte amb nosaltres!

 

Aprenentatge Servei

 Comptador de visites  

 


	
 


 

Notícies

Camps de Treball

2018-03-20 00:00
Vols participar en un camp de treball o fer una estada solidària? Aquí pots trobar més informació.
<< 1 | 2