top of page

Acerca de

53200159-manos-de-mujer-joven-sosteniendo-las-manos-de-una-persona-mayor.jpg

GENT GRAN

És competència municipal la informació, promoció, detecció, prevenció i intervenció en l'àmbit de la gent gran. Per aquest motiu es desenvolupen projectes d'atenció a aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat, amb iniciatives que tenen com a objectiu la inclusió social, la promoció de l'autonomia, etc.

Promoció a la salut - Fundació Les Vetes

Descripció: Contribueix de forma decidida a la cohesió social i la sensibilització de la ciutadania per mantenir i reforçar els valors humans de comunitat, atenció i servei. Les persones voluntàries poden participar en activitats com: ajudar a fer caminar les persones, col·laborar en els tallers de memoria, cuina, manualitats, lectura, cuina, etc., així com participar en el grup de conversa o ajudar a cuidar el jardí i l'hort!

Perfil: Si ets una persona activa, dinàmica, solidària i compromesa, si disposes de temps i el vols dedicar als altres, sense esperar res a canvi, si tens ganes de fer activitats i compartir experiències noves amb nosaltres, fes-te voluntari de Les Vetes.


Temporalització: La temporalització depèn tant de la persona voluntaria com de l'activitat a la qual es vulgui participar. 

*Aquest fet pot canviar segons la situació epidemiològica en la qual es trobin els residents del centre.

bottom of page